top of page

PŘIHLÁŠKY HUSTOPEČE 2022/23

Barbora Komoňová

31. 8. 2022

Informace k přihlašování

V letošním roce bude naše taneční skupina nově fungovat i pod CVČ Pavučina Hustopeče, kde budou probíhat všechny naše pondělní tréninky a různá soustředění.


Přihlašování pod CVČ Pavučina se spouští 1. 9. 2022 v 6:00, přihlásit se budete moct přes tento odkaz. Počet míst je omezen, proto s přihlášením nemeškejte... :-)


KURZY BABY/MINI, DĚTI A JUNIOŘI MAJÍ TRÉNINK 2x TÝDNĚ (pondělí a pátek), v pondělí na Pavučině, v pátek na Gymnáziu T. G. Masaryka Hustopeče.

Přihláškou v systému Domeček CVČ Pavučina SE ZÁROVEŇ PŘIHLAŠUJETE NA OBA TRÉNINKY (chodit jen na jeden trénink není možné, jedná se skupiny, které se chystají na soutěže, vystoupení...).


Na stránkách CVČ Pavučina je zveřejněn členský příspěvek, který se bude hradit Pavučině, členský příspěvek v taneční skupině Danceversity se bude hradit zvlášť na účet našeho Spolku.


Taneční školička

Taneční školička je kurz pro děti od 4 let do cca 9. V tomto kurzu se budeme učit krátké sestavy, základy baletní a gymnastické průpravy hravou formou. Zlatý hřeb kurzu je vystoupení pro rodiče a přátele. Rádi bychom s dětmi vystoupili i na nějaké kulturní akci - plese, karnevale.

Členský příspěvek činí 3000 Kč/rok (z toho 800 Kč na účet CVČ Pavučina Hustopeče, 2200 na účet Spolku).

Pokud možno prosíme o platby za celý rok.


Soutěžní skupiny:

BABY, DĚTI a JUNIOŘI trénují v pondělí a v pátek. Ceny kurzů se budou pohybovat za cca 3250 Kč/pololetí (v ceně je zahrnuto startovné na soutěže).


Věřím, že se všichni zvládnou přihlásit, pokud by byl nějaký problém, určitě se ozvěte a pomůžeme. :-)


Začínáme v pondělí 5. září na CVČ Pavučina a už se na všechny moc těšíme. :-)






bottom of page